N93: el mejor móvil multimedia




Nokia ha anunciado que su último modelo multimedia de alto rendimiento, el Nokia N93, ha sido galardonado como el teléfono europeo multimedia del período 2006-2007 por la European Imaging and Sound Association (EISA), es decir, por la Asociación Europea de Imagen y Sonido, la cual es la organización de prensa más importante de Europa en materia de multimedia.

La EISA ha destacado la calidad en la captura de imagen y video del Nokia N93, además de las opciones de internet y de conectividad en general calificando al aparato cono el perfecto ejemplo de una computadora multimedia que puede adaptarse a tus manos; los jueces también destacaron la capacidad de edición de video y de impresión y su reproductor de músdica digital para uso personal.
Nokia ha sido galardonado por segundo año consecutivo en cuanto a imágen digital por la EISA según expresó Satu Ehrnrooth, cabezilla de Nokia Nseries Cameras, la línea multimedia de Nokia.
EISA incluye entre sus miembros a 52 revistas europeas de 18 países en materia de audio,dispositivos electrónicos móviles, video y fotografía.
El N93 incluye una cámara de 3.2 megapíxeles con tecnología óptica Carl Zeiss, video captura con calidad de DVD y 3x de zoom óptico.
Vía: Nokia.




Nota: La tecnologia no ha de servir per aïllarte, sino per comunicarte

Museu dels ex


No saps què fer amb allò que tant et recorda la teva exparella? No ho llencis! Dóna-ho al Museu de les Relacions Trencades.

Has tallat amb la teva parella i no pares de trobar-te objectes que t'hi recorden? Les cartes que us escrivíeu, les entrades de cinema, les fotografies junts, el llibre que et va deixar... I, ara, què fas amb tot això?

El mateix es van preguntar Olinka Vistica i Drazen Grusbic, dos artistes croats que, quan van deixar la seva relació com a parella, van iniciar una petita exposició amb els objectes que els recordaven el seu amor. En vista de l'èxit entre els seus coneguts, Vistica i Grusbic van ampliar la mostra a tots aquells que hi volguessin aportar alguna cosa i, actualment, ja compten amb més de 300 objectes, des d'anells, fotografies i cartes fins a ossets de peluix i vestits de núvia per estrenar. Tot ben organitzat i amb un calendari a complir, ja que, des del mes d'abril, aquest Museu de les Relacions Trencades recorre diferents països d'Europa.

En aquests moments, l'Exposició del desamor es pot veure a la ciutat alemanya de Berlín, però ben aviat arribarà a altres destinacions, entre les quals hi ha França, Itàlia i Espanya. "El projecte ha tingut un èxit enorme", comenta Olinka Vistica, "hem rebut aportacions de tot arreu: Anglaterra, França, Itàlia, Malàisia, l'Índia, el Vietnam, el Japó, Corea, els Estats Units...".
Les edats d'aquestes aportacions també són ben dispars: "des de joves de 16 anys fins a adults de 60", afegeix la creadora.

Per a Drazen Grusbic, l'altre creador de la mostra, "allò meravellós de l'exposició és que inclou una varietat d'objectes, la majoria d'ells acompanyats de llegendes, que definitivament parlen de l'amor i del desamor entre els éssers humans". Centenars d'històries, embolics i misteris!
El Museu de les Relacions Trencades també disposa d'una secció virtual. Registrant-te a Broken Ships, pots enviar les teves fotografies, correus electrònics, fer la teva aportació i revisar tot el que, fins al moment, s'ha enviat. Algun objecte curiós? Alguna història sorprenent? Segur que, en nom del desamor, tu també trobaries alguna cosa per donar!


Nota: És una bona manera d´oblidar definitivament,ex..ex..ex..
Extret de: 3xl.cat

Més de mòbils


Mobil i seguretat

La ciutat de Nova York estudia multar els vianants que creuin el carrer utilizant el mòbil, l'Ipod o una consola.
Abans de creuar el carrer cal que vigilis amb algunes coses: el color del semàfor, la distància amb l'altra vorera, el trànsit, la pressa que tens, si has vist l'amor de la teva vida a l'altre costat.
Però sobretot, has de comprovar que no estàs fent servir ni el mòbil, ni l'iPod, ni algu
n videojoc portàtil, especialment si ets a Nova York.Sí, perquè si estàs a la ciutat de la gran poma, et pot caure una multa de 76 euros per aquesta
malifeta incívica tan poc pròpia d'un ciutadà modern :P Aquesta és una iniciativa en què treballen els responsables de seguretat ciutadana per millorar això mateix, la seguretat. Qui sap, potser a Nova York s'hagin de guardar els aparells electrònics en bosses de paper com si fossin begudes alcohòliques. Ho seguirem amb atenció ;)

Nota: Reflexioneu...creuar el carrer, la feina, cotxe, en una conversa....Per cert els polis portaran movil per trucar a comissaria?¿
Extret de: 3xl.cat

El to del teu mòbil


Alerta al escollir el to de la trukada!!!

La gent pot tenir una idea diferent sobre tu en funció de la melodia que sona al teu mòbil. Compte amb els tons que hi poses! Paquito el chocolater
És innegable que vivim en l'època dels mòbils amb politons, sonitons i "elquesiguitons" per a mòbils. Estan per tot arreu i cada dia ens toca conviure amb ells anem a on anem. Potser tu mateix en tens algun o en fas col·lecció per posar un so diferent per a cada amic que et truca.

Però segurament no saps que això deixa entreveure la teva personalitat, tal com s'ha constatat segons l'enquesta que l'empresa de telecomunicacions Tesco Mobile ha dut a terme a la Gran Bretanya.Segons les dades obtingudes en aquesta enquesta realitzada a 1.000 persones, els homes que escullen sons d'animals per al seu terminal tenen un caràcter infantil i els que tenen els últims èxits musicals generen desconfiança. D'altra banda, qui escull música una mica més retro per donar-se aires d'interessant acostuma a ser pres precisament per això, per un que presumeix del que no és. Però hi ha qui encara va més enllà en aquest aspecte, i per tant queda pitjor de cara al públic. Ens referim a qui fa servir la seva pròpia veu, la de la parella o la dels fills. Fer servir tons tradicionals no és la solució, ja que aquests es veuen com massa avorrits i antiquats, i el 21% dels enquestats diu que són molt poc canyers. Però per si això fos poc, el to del mòbil també et pot costar algun comentari negatiu, ja que el 66% dels enquestats afirma haver-se sentit molest per la musiqueta o so del telèfon i li han fet saber al seu propietari. Ja ho saps, si vols triomfar amb el teu telèfon escull alguna cosa ben original... i compte amb el que et poses!

Nota: El to de la trucada parla molt de la teva personalitat...si la tens?¿
Extret de: 3xl.cat

Missatges antisobons!!!

Missatges antigrapejadors al mòbil!!!!

Es posa de moda una aplicació de mòbil al Japó per evitar les grapejades als trens.
No totes les modes que vénen del Japó acaben de ser del tot agradables, com per exemple la d'aprofitar les aglomeracions dels metros i trens per grapejar les noies (fins i tot hi ha vagons només per a noies per evitar actes similars, si més no, entre homes i dones). Tot i la perfecció dels trens nipons que no es mouen gens (res a veure amb les rodalies del tren... compte, no se't col·lapsi l'ordinador :P), hi ha molta gent que aprofita la concentració de cossos per tocar el que no és seu. Però ara, gràcies a una aplicació de mòbil, els grapejadors ho tindran més difícil. El telèfon pot mostrar missatges que destaquen a la pantalla amb frases com "perdona, m'has grapejat?", "grapejar és delicte" o "anem a la policia?". Quan l'assaltant s'acosta, només cal prémer el botó i, així, discretament, te'ls pots treure de sobre d'aquesta forma dissuasiva tan... japonesa!
Nota: No és mala idea, però estan ben sonats aquests japos.
Extret de: 3xl.cat