Museu dels ex


No saps què fer amb allò que tant et recorda la teva exparella? No ho llencis! Dóna-ho al Museu de les Relacions Trencades.

Has tallat amb la teva parella i no pares de trobar-te objectes que t'hi recorden? Les cartes que us escrivíeu, les entrades de cinema, les fotografies junts, el llibre que et va deixar... I, ara, què fas amb tot això?

El mateix es van preguntar Olinka Vistica i Drazen Grusbic, dos artistes croats que, quan van deixar la seva relació com a parella, van iniciar una petita exposició amb els objectes que els recordaven el seu amor. En vista de l'èxit entre els seus coneguts, Vistica i Grusbic van ampliar la mostra a tots aquells que hi volguessin aportar alguna cosa i, actualment, ja compten amb més de 300 objectes, des d'anells, fotografies i cartes fins a ossets de peluix i vestits de núvia per estrenar. Tot ben organitzat i amb un calendari a complir, ja que, des del mes d'abril, aquest Museu de les Relacions Trencades recorre diferents països d'Europa.

En aquests moments, l'Exposició del desamor es pot veure a la ciutat alemanya de Berlín, però ben aviat arribarà a altres destinacions, entre les quals hi ha França, Itàlia i Espanya. "El projecte ha tingut un èxit enorme", comenta Olinka Vistica, "hem rebut aportacions de tot arreu: Anglaterra, França, Itàlia, Malàisia, l'Índia, el Vietnam, el Japó, Corea, els Estats Units...".
Les edats d'aquestes aportacions també són ben dispars: "des de joves de 16 anys fins a adults de 60", afegeix la creadora.

Per a Drazen Grusbic, l'altre creador de la mostra, "allò meravellós de l'exposició és que inclou una varietat d'objectes, la majoria d'ells acompanyats de llegendes, que definitivament parlen de l'amor i del desamor entre els éssers humans". Centenars d'històries, embolics i misteris!
El Museu de les Relacions Trencades també disposa d'una secció virtual. Registrant-te a Broken Ships, pots enviar les teves fotografies, correus electrònics, fer la teva aportació i revisar tot el que, fins al moment, s'ha enviat. Algun objecte curiós? Alguna història sorprenent? Segur que, en nom del desamor, tu també trobaries alguna cosa per donar!


Nota: És una bona manera d´oblidar definitivament,ex..ex..ex..
Extret de: 3xl.cat

No hay comentarios: