Wolkswagen-touran-2008/Park Assist/ Zync

Aquesta setmana, comentava a la meva dona que havia llegit en una revista del motor el sistema Park Assit del W. Touran, fent zapping vam veure l´anunci . No em vaig poder resistir vaig entrar al pàgina de Wolksvagen Touran , que per cert te un mini joc on realment veus la gràcia del sistema d´aparcament assist. Us convido a fer-hi una partideta, no és fàcil aparcar veient el cotxe amb vista d´ocell i amb els cursors del teclat.


Aquest és el primer Wolksvagen amb el sistema d´aparcament assistit, altres marques com BMW, Mercedes...tambè treballen en aquest sistema, els noms canvien però l´idea es la mateixa, facilitar i despreocupar al conductor de la feixuga feina d´aparcar. Conduir a tothom més o menys li agrada...però aparcar?¿...això no tant. Imagineu...esteu en una gran ciutat, amb el seu trànsit, vas amb presses i quan arrives al destí...busca parking!!! Amb els nervis de que arreives tard tots els "forats" per aparcar et semblen petits, en troves un i....pam! crack!!! trompada a davant, al darrera.
SOLUCIÓ=Park Assit....quan estàs prop d´un parking, actives el sistema, i sense superar més 30km/h l´ordinador escaneja els llocs vàlids per encavir el cotxe, quan en trova un...el sistema en avisa i nomès ens demana possar la marxa endavant o endarrera i el Park Assist s´encarrega de tot. Parking Perfecte!!! Ens estalviem nervis i diners en planxistes!!!.



El futur ens portarà moltes ajudes a la conducció, seguretat tant activa i passiva. Actualment en cotxes d´alta gamma equipen sistemes de dectecció d´obstacles, headup display, els quadres d´instruments ens controlen tots els elements del cotxe, pressions de les rodes, control de tracció i estabilitat...Tot per fer-nos la conducció més segura i fàcil...encara que perdem una mica el control de la màquina con diuen els italians. Sempre ens quedaran els mítics esportius que tambè portaran moltes ajudes..però encara ens deixaran dominar en estat salvatge el cotxe.

No voldria acabar sense recordar que gràcies a Zync, aquest post patrocinat em dona la sort de estar ben informat del mon del motor.


Per cert, no deixeu de fer-me comentaris del post, ja que estic preparant una estadística a nivell personal.

Blade07 ha dit