Anàlisis Polo BlueMotion, Zync


Nou Polo BlueMotion



M´agrada tornar a col•laborar amb zync, que em patrocina aquest escrit, a més la temàtica forma un bon binomi, ecologia i motor.

Bè, el grup Volkswagen concienciat amb les noves tecnologies i respecte amb el medi ambient ha fet segons el meu parer un pas de gegant, per davant dels seus competidors.
Totes les grans marques destinen gran part dels seus presupostos a I+D, a l´investigació, ja per inicitiva propia o impulsats per la corrent de moda del mercat. La majoria han fet una gran aposta pels motors diesel, que amb pocs anys han evolucionat bestialment, afavorits tambè perquè fins fa poques dècades aquest tipus de motors s´aplicaven a les divisions industrials o agrícoles, aquests sectors no demandaven el refinament i les prestacions que ara exigim a un motor diesel. Actualment soc poc sorollosos, poc consum i altes prestacions ,que fins i tot superen als seus cosins de benzina. Una altra linea de treball son els cotxes amb tecnologia híbrida, convinacions de motors d´explosió tèrmica o diesel amb motors elèctrics i cel•lules d´emagatgematge.

El grup Volkswagen va més enllà, la seva filosofia englova el cotxe, tots els seus elements repercuteixen amb el consum de combustible i per lo tant amb les emisions de Co2, Bluemotion.!!!
La campanya publicitaria, http://www.bosquebluemotion.com/ , és molt atractiva i entenedorapels neòfits en la materia, ens toca la fibra sensible amb el tema de l´ecologia

Que és Bluemotion?¿, és un model nou, una edició especial......
És una filosofia que englova tot el cotxe, una aerodinàmica estudiada, neumàtics i llantes amb poc pes i sense perdre les qualitats d´estabilitat i frenada te menys fregament. Motors diesel més acurats i optimitzats, injecció, turbo de geometria variable, relacions de canvi estudiades, amb un nou filtre de partícules DPF tot encaminat a reduir consums i per tant rebaixar les emissions de C02 a minins que molts cotxes amb tecnologia híbrida.
Aquesta filosofia s´extrenarà amb el Polo, Passat i Passat Variant i més endavant a la resta de la gama .
Un bon exemple ja al mercat, el Polo Bluemotion només consumeix 3,8l per cada 100km i emet 99g/k m de C02 i sense perdre el caràcter Polo, esperit jove, estil propi i amb totes les prestacions de confort i seguretats marca de la casa

Aquest TDI de 80cv equipa 17 arbres de serie, Volkswagen plantarà a través de la Fundació + arboles , google maps , per cada Polo Bluemotion que és matriculi a Espanya. No son disset arbres perque si, son l´equivalent de les emissions del nou PoloBuemotion durant els seus primers 50.000km.

Nota: La pàgina està en Català i Espanyol, bon disseny i amb interessants enllaços
Enllaços d´interès:
Zync que patrocina aquest anàlisi