El to del teu mòbil


Alerta al escollir el to de la trukada!!!

La gent pot tenir una idea diferent sobre tu en funció de la melodia que sona al teu mòbil. Compte amb els tons que hi poses! Paquito el chocolater
És innegable que vivim en l'època dels mòbils amb politons, sonitons i "elquesiguitons" per a mòbils. Estan per tot arreu i cada dia ens toca conviure amb ells anem a on anem. Potser tu mateix en tens algun o en fas col·lecció per posar un so diferent per a cada amic que et truca.

Però segurament no saps que això deixa entreveure la teva personalitat, tal com s'ha constatat segons l'enquesta que l'empresa de telecomunicacions Tesco Mobile ha dut a terme a la Gran Bretanya.Segons les dades obtingudes en aquesta enquesta realitzada a 1.000 persones, els homes que escullen sons d'animals per al seu terminal tenen un caràcter infantil i els que tenen els últims èxits musicals generen desconfiança. D'altra banda, qui escull música una mica més retro per donar-se aires d'interessant acostuma a ser pres precisament per això, per un que presumeix del que no és. Però hi ha qui encara va més enllà en aquest aspecte, i per tant queda pitjor de cara al públic. Ens referim a qui fa servir la seva pròpia veu, la de la parella o la dels fills. Fer servir tons tradicionals no és la solució, ja que aquests es veuen com massa avorrits i antiquats, i el 21% dels enquestats diu que són molt poc canyers. Però per si això fos poc, el to del mòbil també et pot costar algun comentari negatiu, ja que el 66% dels enquestats afirma haver-se sentit molest per la musiqueta o so del telèfon i li han fet saber al seu propietari. Ja ho saps, si vols triomfar amb el teu telèfon escull alguna cosa ben original... i compte amb el que et poses!

Nota: El to de la trucada parla molt de la teva personalitat...si la tens?¿
Extret de: 3xl.cat

No hay comentarios: