Nou Honda Civic












Nou microsite de HONDA, http://www.nuevohondacivic.com/, si el renovat Honda Civic te el seu propi racó a la xarxa. Com a dealer de Honda Power Products hem sento orgullós de la imatge coorporativa del grup. Som capvanters amb maquinària i hand held, scooters i motos, força Dani!!, cotxes i han creat un jet totalment fabricat per la marca japonesa. L´empresa del sol naixent desde els seus inicis ha estat compromesa amb el medi ambient, complint amb escreix les més exigents normatives
एP.A. i C.A.R.B.



लदिविसिदेcotxes ja uns quants anys ens va sorprendre amb el revolucionari motor de gasoli I-CTDI, conegut en el Accord i Civic. Un motor gasoli d´altes prestacions, baix en consum i molt respectuós amb el medi ambient ja desde els materials necessaris per la seva fabricació.

Anem per feina, el nou Civic ja per si té una imatge impactant, futurista diria jo. Ara els amants del motor podem gaudir un site web per navegar dintre aquest cotxe amb inifinats de gadgets i novetats del nou Civic. La web funciona amb flash i amb una asl de 2mg corre de veritat, no és la típica pàgina que tarda i tarda a carregar-se, té imatges amb 360º d´interior i exterior configuracions de color, motoritzacions i equipaments. La web es molt amena i intuitiva pels que nomès volen comprar un cotxe, però, els entusiastes del motor tambè quedaran satisfets de la gran quantitat d´informació tècnica. Us recomano que mireu tambè The Powers Of Dreams on podreu veure la gestació d´aquest nou Civic i curiositats de la marca fundada per Sr. Soichiro Honda.

Enllacós d´interès:
http://www.nuevohondacivic.com/
http://www.youtube.com/watch?v=9mi9Niy3Bdc
http://www.hondaencasa.com
http://www.honda-montesa.es
http://www.mc.honda-eu.com/es/es/ho/research/flight.jsp
http://www.world.honda.com/HondaSoltec/
htp://www.zync.es