Gran Premi de Xina

Pedrosa puja al podi i recupera el lideratge en solitari
Dani Pedrosa ha estat segon a Xangai després de completar una gran cursa que, tot i l’estat de la pista, ha estat declarada en sec. Valentino Rossi ha comandat la prova durant gran part de la mateixa i s’ha fet amb una victòria final que el col•loca a tan sols una del rècord d’Ángel Nieto. Casey Stoner, per la seva banda, no ha pogut aguantar el ritme del capdavant i s’ha mantingut en la tercera posició. Jorge Lorenzo ha finalitzat en quarta posició tot i les seves lesions en sengles turmells.
El pilot de Repsol Honda Dani Pedrosa s’ha col•locat al capdavant en la segona volta i ha empès amb força. Valentino Rossi, que ha estat l’únic pilot que ha aconseguit mantenir el ritme del català, s’ha fet finalment amb la primera posició i no l’ha abandonada fins a la conclusió de la cursa. Pedrosa s’ha mantingut segon sense oposició i ha sumat uns punts molt valuosos que el situen al capdavant del Mundial. Casey Stoner, per la seva banda, ha pujat al tercer calaix del podi tot i no haver aconseguit una bona posada a punt per al traçat de Xangai.
Jorge Lorenzo ha cedit diverses posicions durant les tres primeres voltes i s’ha mantingut estable en el setè lloc durant bona part de la cursa. No obstant això, cap a l’equador de la prova ha realitzat un canvi de ritme que l’ha portat fins a la quarta posició final. El pilot mallorquí de Yamaha, que ara és segon en el Mundial, ha protagonitzat un cap de setmana excepcional tot i el fort cop sofert en els entrenaments lliures de la primera jornada.

El nord-americà de Repsol Honda Nicky Hayden, que ha realitzat una gran sortida que li ha permès remuntar fins a quatre posicions, ha acabat en sisè lloc per davant de Colin Edwards, que partia des de la pole position. Toni Elías, per la seva banda, sembla haver trobat el ritme sobre la seva Ducati i ha millorat els resultats d’aquesta temporada en creuar la meta en vuitena posició.



1 comentario:

Doncs en Quim, és Clar!! dijo...

llàstima del canvi curt i el vent de cua, sino segurament hagués guanyat