Hola bloggers!!!
En Blade07 segueix la seva lluita contra la injusticia del sr Adsense, al final haure de canviar-me el nom, Robin Blade07 Hood.


Vull fer un recull de les cartes que tant amablement ens envia el sr. Adsense, si, aquelles que et diuen: Com que ja has arrivat als 100$ o ara ens toca pagarte agenollat que jugarem al teto.


Soc en David contra el sr. Goliat, ho sé....La batalla està perduda, ho sé...El peix gran es menja el petit, ho sé...Aquest impresentables se excusen amb la politica del programa i el gilipollas de superalgoritmo roba blogers. Aquests personatges ens conviden a fer més bloggers, a possar publicitat, et diuen com fer més diners amb ells, et diuen el que has possar en el teu blog per ser més visitat i clicat,i......Quan t´il·lusiones amb quatre calerons patada al ous o ovaris i al carrer sense cap explicació. Senyor Adsense vayase, vayase!!!!


La formigueta va treballant, amb la tonteria si posseu al Google: Adsense estafador, Adsense roba...la primera entrada del buscador es la meva. Ells van llençar la primera pedra, que no els xafi el cap una pluja de rocs tamany Everest!!!!

No hay comentarios: