schumacher... taxista???



Schumacher condueix un taxi... per no perdre l'avió!
L'heptacampió de F1 va demanar conduir un taxi perquè volia arribar a temps a l'aeroport.
No és la broma de l'any, ni es tracta de cap càmera oculta. Tuncer Yilmaz, un taxista alemany, va anar a recollir Michael Schumacher a una hora establerta, per portar-lo a ell i a la seva família a l'aeroport de Coburg. Però l'expilot de Fórmula 1 va arribar tard, i a més va confondre l'hora de sortida de l'avió.
Schumacher no va tenir més remei que demanar al mateix taxista si li deixava conduir cap a l'aeroport, per així arribar a temps. "No és que no em refiï de vostè, però si no perdrem l'avió i la cita és important", li va dir el mític campió. El taxista no va dubtar ni un segon a cedir-li el volant, i així es va produir la insòlita situació: Schumacher conduint un taxi a tota velocitat, amb el propietari, al·lucinat, fent de copilot, i la família al darrere.
La família Schumacher, com no, va arribar a temps a l'aeroport. "No m'ho podia creure. Va fer avançaments increïbles, agafava els revolts a una velocitat impressionant, però de manera impecable", assegurava Yilmaz. A part del cost del trajecte, també va rebre una quantiosa propina: ni més ni menys que 100 €! Després es va saber el motiu de tanta pressa. Els Schumacher volaven al centre d'Alemanya, concretament a comprar un cadell de gos a una localitat molt especial.
Michael Schumacher es va retirar dels circuits el 2006, posant punt final a una brillant carrera, amb set títols mundials. Tot i així, mai s'ha desvinculat del món de la F1. Aquesta temporada ha estat present a quasi tots els grans premis al box de Ferrari, i actualment fa de provador de les evolucions del motor de cara al 2008. Porta la velocitat a la sang!


3xl.net

No hay comentarios: