Més gent contenta amb Adsense


No us perdeu....Un altre estafat i emprenyat amb el sr. Adsense http://setecvigo.blogspot.com/2005/08/google-adsense-promocion-estafa-o-que.html






Hola bloggers!!!




En Blade07 segueix la seva lluita contra la injusticia del sr Adsense, al final haure de canviar-me el nom, Robin Blade07 Hood.


Vull fer un recull de les cartes que tant amablement ens envia el sr. Adsense, si, aquelles que et diuen: Com que ja has arrivat als 100$ o ara ens toca pagarte agenollat que jugarem al teto.


Soc en David contra el sr. Goliat, ho sé....La batalla està perduda, ho sé...El peix gran es menja el petit, ho sé...Aquest impresentables se excusen amb la politica del programa i el gilipollas de superalgoritmo roba blogers. Aquests personatges ens conviden a fer més bloggers, a possar publicitat, et diuen com fer més diners amb ells, et diuen el que has possar en el teu blog per ser més visitat i clicat,i......Quan t´il·lusiones amb quatre calerons patada al ous o ovaris i al carrer sense cap explicació. Senyor Adsense vayase, vayase!!!!


La formigueta va treballant, amb la tonteria si posseu al Google: Adsense estafador, Adsense roba...la primera entrada del buscador es la meva. Ells van llençar la primera pedra, que no els xafi el cap una pluja de rocs tamany Everest!!!!

Adsense ataca amb totes les seves males armes


Estimada Laura:

Tras recibir su respuesta, hemos revisado detenidamente su cuenta y hemos confirmado que no cumplía las políticas de nuestro programa. Contamos conestas políticas para ayudar a garantizar la eficacia de los anunciosGoogle tanto para nuestros editores como para nuestros anunciantes. Como consecuencia, no es posible readmitirle en el programa.Por favor, tenga en cuenta que, debido a que nuestro algoritmo estápatentado, no podemos revelar ningún tipo de información acerca delfuncionamiento de nuestra tecnología de supervisión ni de las características específicas que hayamos encontrado en su cuenta.


Atentamente,


El equipo AdSense de Google


Nota: El equipo asesino de cuentas