Vuelosbaratos,Volsbarats.cat

VolsBarats.cat

Hegaldimerkeak.com


Vuelosbaratos.es




Anàlisi patrocinat per Zync, dos en una setmana, poc a poc Les coses d´en Blade07 augmenta el seu caché...No ens enganyem, un blog que va començar per divertimento va agafant cos.

Anem per feina, aquests anàlisi és d´aquells que el faries gratis, es broma sr. Zync, el cap de setmana passat tot sopant amb la meva dona, Laura, parlavem de organitzar una escapadeta per Nadal. Dit i fet entrem a vuelosbaratos.es, sorpresa!!! podem escollir l´idioma català i ...volsbarats.cat, si .cat, si senyor!! Ja m´han robat el cor.

Amb el sentiment catalanista calmat el format de la pàgina es senzill, correcte, hi ha tot el necessari i visualment de fàcil accès. El valor afegit d´aquest buscador es que es un megabuscador, tens varies opcions per escollir vols barats, vols de baix cost o buscador d´hotels. Hi ha l´opció típica amb l aeroport de sortida i el calendari d´anada i tornada, a mi personalment m´agradat molt és l opció Flexible? l´usuari nomès ha de possar la destinació i el motor de cerca fa la resta. Si la teva destinació és un poblet perdut on el Senyor va perdre l´espardenya, el buscador de mapes t´aconsella els aeroports més propers. És interessant que pots comprar nomès billet d´anada o tornada o simplement reservar hotel.


Anem a fer una prova: calendari d´ofertes, destinació França, Paris, aeroport Beuvais..clik i desde 18€!!! amb un gràfic amb els preus més barats per mesos, 40 possiblitats, 40 preus diferents, aquesta opció en indica que el mes més barat es el febrer.
La gran diferència es que no perds el temps entrant a diversos portals de lowcost, ho tens concentrat aquí, més 32 operadors conegutsi habituals, Mundoviaje, Marsans, Barceló Viatges...
Us diré més, ja tinc volsbarats.cat a la secció de preferits del navegador, bona pàgina, millors preus, que per cert els preus que trobeu a la pàgina son els mateixos que trobareu a la pàgina del touroperador!!!

Reviseu tambè l´apartat d´Eines, amb la pàgina de viatges i la previsió de temps per les dates del teu futur viatge

Curiositat ells tambè tens blog propi, http://blog.vuelosbaratos.com

No us dic més, a viatjar amb:


Volsbarats.cat

Hegaldimerkeak.com

Vuelosbaratos.es


No hay comentarios: